Werkzoekenden Adverteerders

Plaats uw vacatures op Careerjet

Door het plaatsten van uw vacatures bij Careerjet verzekerd u zichzelf van een hoge online zichtbaarheid en gericht kandidatenverkeer.

Careerjet's adverteerders service werkt op een prijs per click basis: dit houdt in dat u alleen betaalt wanneer een werkzoekende op één van uw vacatures klikt om daadwerkelijk de gehele vacature te zien en te solliciteren.

Prijs per click: € 0,20 netto      Minimale opwaardering van uw account: € 100,00 netto

Vanaf het moment dat uw adverteerders account opgewaardeerd is, zullen uw vacatures met een hoge zichtbaarheid getoond worden in onze zoekresultaten. Wanneer uw krediet opgebruikt is, zullen uw vacatures weergegeven worden met een lagere zichtbaarheid om uiteindelijk verwijderd te worden. Opnieuw opwaarderen zorgt ervoor dat uw vacatures wederom met een hoge zichtbaarheid weergegeven worden.

Via een gemakkelijk te gebruiken interface is het mogelijk om uw vacatures in de gaten te houden, bijvoorbeeld d.m.v. statistieken en grafieken.

Daarnaast, heeft u bij Careerjet een persoonlijke account manager die altijd klaar staat om al uw vragen te beantwoorden en te assisteren bij het optimaliseren van uw resultaten.

Wij accepteren:

Credit Cards Accepted: Visa, Master Card, American Express, Maestro, Cirrus, Switch, Solo, PayPal and World Pay