
Stage Food & Concepts
- IJsselstein, Utrecht
- Training
- Voltijds
- F&B assortiment voor diverse locaties. Bijv. ondersteunen bij menu’s maken, recepturen uitwerken, marge analyses, tastings organiseren, presentatie handboeken maken, etc.
- Ondersteunen op marketing activaties. Bijv. bedenken, testen en implementeren van promoties, deals en seizoensproducten, etc.
- Onderzoek doen naar trends en je collega’s hiermee inspireren. Bijv. met social media hypes, de nieuwste concepten, nieuwe producten, etc.
- Je volgt een HBO-opleiding in Hospitality Management, Food Innovation of vergelijkbare richting;
- Je bent 40 uur beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden;
- Je bent proactief en gedreven;
- Je kan goed zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit;
- Een open en mensgerichte werkomgeving met persoonlijke begeleiding waardoor jij je volop kunt ontwikkelen;
- Jouw inbreng is van grote waarde voor het succes van Vermaat; samen met je team zorg je voor een onvergetelijke beleving;
- Een brede keuze aan functies, locaties en rollen; een wereld vol mogelijkheden!
- Solliciteren
- Intake
- Gesprek
- Aan de slag
Het spijt ons, maar deze recruiter accepteert geen sollicitaties uit het buitenland.