
Coördinator Horeca & Gastvrijheid - Spinaker
- Tilburg, Noord-Brabant
- € 2.881-3.733 per maand
- Vrijwilliger
- Voltijds
Bij Spinaker, de nieuwste woonlocatie van De Wever aan de bruisende Piushaven, wonen senioren in een warme, huiselijke omgeving. Hier draait alles om samen genieten van de kleine dingen: een vers gezette kop koffie, een gezellige maaltijd, een goed gesprek of een spelletje. Jij zorgt er samen met je team voor dat bewoners, bezoekers en buurt zich elke dag welkom, gezien en thuis voelen.
Als Coördinator Horeca & Gastvrijheid geef jij richting aan ons horecateam. Jij tilt de kwaliteit van eten, drinken én gastvrijheid naar een hoger niveau. Samen met je collega-coördinator, de koks en medewerkers zorg je voor een gastvrije sfeer in de horeca en ondersteunt de afdelingen ons restaurant en het Grand Café, waar dagelijks wordt gekookt en waar bewoners en gasten samenkomen.Jouw rol
- Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met horeca & gastvrijheid.
- Je coördineert een divers team van koks, medewerkers horeca , en zorgt voor een overzichtelijke en haalbare planning.
- Je denkt actief mee over nieuwe horecaconcepten, verse gerechten en een optimale dienstverlening. Niet alleen in de Bar, maar ook op de verschillende verdiepingen en zorgt voor ondersteuning of coaching op maat..
- Je signaleert verbeterkansen en vertaalt die samen met collega’s naar concrete acties.
- Je bewaakt de gastvrijheid: van een warm welkom tot een huiselijke sfeer in de Bar en de Buurtkamer.
Ben je nieuwschierig of enthousiast maar wil je nog wat meer informatie? Bel dan gerust met Willem de Beer, Recruiter op 06-25004685Wat kun je van ons verwachtenWat bieden wij?
- Een baan waarin geen dag hetzelfde is én waarin jouw werk er echt toe doet.
- Een afwisselende functie waarin je meebouwt aan een vernieuwende woon- en zorglocatie.
- Een betekenisvolle rol: jij draagt direct bij aan de kwaliteit van bestaan van onze bewoners.
- Een contract met roosteruren, zodat je weet waar je aan toe bent.
- Salaris tussen € 2.881,14 en € 3.733,15 bruto per maand (cao VVT, FWG 40 bij 36 uur).
- Extra’s zoals vakantiegeld, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en onregelmatigheidstoeslag.
- Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsenplan en korting op verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
- Toegang tot programma’s die jou fit, gezond en vitaal houden.
- Jij bent een natuurlijke verbinder met een passie voor eten, drinken en gastvrijheid. Je hebt oog voor detail, denkt in mogelijkheden en weet een team te inspireren. Door jouw voorbeeldgedrag en coaching breng je professionaliteit en plezier samen.
- Je hebt ervaring in het aansturen van horecateams.
- Je werkt gestructureerd, hygiënisch en houdt overzicht.
- Je bent sociaal vaardig, empathisch en weet makkelijk contact te maken.
- Je bent oplossingsgericht en flexibel: schakelen, aanpakken en doorzetten zitten in je natuur.
- Je hebt minimaal mbo-niveau en affiniteit met keukenwerkzaamheden.
- Je bezit (of haalt graag) een HACCP-certificaat, sociale hygiëne en kent de hygiënecode horeca.
- Je bent gastvrij, representatief en werkt graag met én voor ouderen.
- Je bent 18 jaar of ouder (i.v.m. wetgeving alcohol).
Het gewone leven staat centraal: eten, praten, lachen, ontspannen, samen activiteiten doen.
Zorg en horeca bewegen hier flexibel omheen.We vragen van jou:Flexibiliteit om mee te bewegen met de dag en de wensen van bewoners.Eigenaarschap: jij voelt je verantwoordelijk voor wat je doet.Samenwerking met bewoners, hun netwerk, vrijwilligers en collega’s.In het kortOpleidingsniveauMBO-4AfdelingBehandelcentrum SpinakerLocatieSpinakerDuur16 - 36 uur per week Voeg toe aan favorieten