
Sous Chef
- Amsterdam, Noord-Holland
- Vast
- Voltijds
- jij hebt een afgeronde koksopleiding niveau 3 of 4 en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijk bedrijf.
- Bij afwezigheid van de Chef kok begeleid jij de keuken brigade.
- Jij bent de pro! Leermeesterschap is een pre.
- Alles schoon & veilig? Productkennis en ervaring met HACCP is gewenst;
- Je helpt mee aan een positieve keuken marge.
- Informatie is bij jou veilig en je kunt strategische keuzes maken.
- Jij treed op als coach & motivator van het gehele keuken team, bestaande uit ongeveer 8 medewerkers.
- Je hebt een passie voor eten en drinken.
- Bij ons krijg je een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont, met een maximum van € 10,71 per dag.
- Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.
- Leergierig? Daarvoor bieden wij trainingen van het Leonardo Development Lab!
- Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!
- Wij vinden jouw gezondheid belangrijk! Daarom kun jij 24/7 terecht bij Open Up, het online platform voor mentale gezondheid.
- Voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? Dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via FiscFree!
- Nachtje weg? Als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!
- Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'Weet Waar je Werkt' ervaring.
Laat het ons weten als jij ons team wil komen versterken en solliciteer nu! Vragen? Neem contact op met onze HR afdeling
Hotelprofessionals