
Chef de Partie PT/FT
- Den Haag, Zuid-Holland
- Vast
- Voltijds
- Gerechten bereiden volgens recept en planning
- Doorgeven van bestellingen door een minuut kookwerk uit te voeren, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructies m.b.t. ingrediënten, receptuur, werkwijze en externe presentatie
- Houd toezicht op de activiteiten van de studenten, geef instructies en let op de kwaliteit en naleving van de hygiënevoorschriften
- Bereiden van eenvoudige maaltijden voor medewerkers, speciale garnituren voor recepties en, afhankelijk van het bedrijf, voor ontbijt / ontbijtbuffet
- Draag bij aan de ontwikkeling van garnituren en doe voorstellen aan de directe leidinggevende. Voorstellen in de praktijk uitwerken en eventueel receptinstructies opstellen
- Reiniging van de werkomgeving, keukenapparatuur en machines: doorgeven van details / gebreken aan de direct leidinggevende. Gooi afval indien nodig weg.
- Helpen bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen
- Zorg voor naleving van merknormen
- Streef ernaar om afdelingsdoelstellingen te behalen
- Leef de hotelbeveiliging, brandvoorschriften en alle gezondheids- en veiligheidswetgeving na
Hotelprofessionals