
Productiemedewerker keuken
- Eindhoven, Noord-Brabant
- € 14,76 per uur
- Tijdelijk
- Voltijds
- Assisteren bij de bereiding: Je helpt mee met het voorbereiden en samenstellen van heerlijke, verse maaltijden.
- Kwaliteitscontrole: Je controleert de versheid en kwaliteit van alle ingrediënten.
- Orde en netheid: Je zorgt ervoor dat de werkomgeving schoon, veilig en georganiseerd blijft volgens de hygiënenormen.
- Teamwork: Je werkt nauw samen met je collega's om de productiedoelen te behalen en alles soepel te laten verlopen.
- € 14,76 per uur verdienen!
- Een functie voor 36 uur per week
- Gratis drankjes en fruit tijdens je werk!
- Reiskostenvergoeding (vanaf 11 km).
- Kans op een vast contract!
- Doorgroeimogelijkheden in het bedrijf.
- Werken bij een grote horecagroothandel.
- Er is geen minimale opleiding vereist.
- Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden en hebt een goede kennis van voedselveiligheid en HACCP-normen;
- Je bent een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden, die goed kan samenwerken in de keuken;
- Daarnaast heb je basiskennis van ingrediënten en kooktechnieken, en ben je goed op de hoogte van hygiënevoorschriften.
- Assisteren bij de bereiding: Je helpt mee met het voorbereiden en samenstellen van heerlijke, verse maaltijden.
- Kwaliteitscontrole: Je controleert de versheid en kwaliteit van alle ingrediënten.
- Orde en netheid: Je zorgt ervoor dat de werkomgeving schoon, veilig en georganiseerd blijft volgens de hygiënenormen.
- Teamwork: Je werkt nauw samen met je collega's om de productiedoelen te behalen en alles soepel te laten verlopen.
- € 14,76 per uur verdienen!
- Een functie voor 36 uur per week
- Gratis drankjes en fruit tijdens je werk!
- Reiskostenvergoeding (vanaf 11 km).
- Kans op een vast contract!
- Doorgroeimogelijkheden in het bedrijf.
- Werken bij een grote horecagroothandel.
- Er is geen minimale opleiding vereist.
- Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden en hebt een goede kennis van voedselveiligheid en HACCP-normen;
- Je bent een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden, die goed kan samenwerken in de keuken;
- Daarnaast heb je basiskennis van ingrediënten en kooktechnieken, en ben je goed op de hoogte van hygiënevoorschriften.