
Zelfstandig werkend kok Privium Lounge Eindhoven Airport
- Eindhoven, Noord-Brabant
- Contract
- Voltijds
- Bereiden en presenteren van verse, gezonde en verfijnde gerechten;
- Zorgen voor een vlekkeloze culinaire ervaring in lijn met de hoge standaard van Privium;
- Samenwerken met het lounge-team en de assistent horecamanager om een uitstekende service te bieden in een warme en gastvrije omgeving;
- Waarborgen van de hygiëne- en veiligheidsnormen in de keuken;
- Verantwoording afdragen bij de Executive Chef van Privium (gevestigd op Schiphol)
- 5 dagen per week werken (tussendiensten)
- HACCP verantwoordelijk
Omdat je voor verschillende diensten ingezet gaat worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan weekenddiensten, zal je ook bepaalde toeslagen krijgen over je vaste salaris. Dus meer verdienen met hetzelfde aantal uren dat je aan het werk bent. Hieronder een overzicht van onze toeslagen.
- 30% tussen 00.00u en 07:00u (ma-zo)
- 15% zaterdag (tussen 00.00u en 07.00u 30% extra toeslag*)
- 25% zondagen (tussen 00.00u en 07.00u 30% extra toeslag*)
- Je bent zelfsturend en goed in staat om je eigen keuken te runnen en te organiseren;
- Je hebt oog voor de gast en snapt wat service op hoog niveau betekent;
- Je houdt ervan om met ingrediënten te spelen en verrassende gerechten te bereiden;
- Je hebt al enkele jaren ervaring als zelfstandig werkend kok;
- Werken in een dynamische omgeving zoals een luchthaven spreekt je aan.
- Je kan aantonen dat je minimaal 8 jaar aaneengesloten in Nederland woont, in verband met de VGB screening
- Een internationale werkomgeving met een grote diversiteit aan gasten en verhalen;
- Flexibiliteit in werktijden & werkzaamheden;
- Mogelijkheden genoeg, van het VIP Centre tot koffiebar, er is voor iedereen een passende werkplek te vinden!
- Solliciteren
- Intake
- Gesprek
- Aan de slag
Het spijt ons, maar deze recruiter accepteert geen sollicitaties uit het buitenland.