
Restaurant Manager Burger King Veenendaal
- Veenendaal, Gelderland
- € 3.377-4.369 per maand
- Vast
- Voltijds
- Bewaken van onze eersteklas service, kwaliteit en reinheid.
- Behalen van commerciële doelstellingen en optimaliseren van de gasttevredenheid.
- Maken van financiële analyses, opvolgen en bijsturen op vastgestelde budgetten, maken van planningen en het beheren van de voorraad.
- Adviseren, begeleiden en zorgen voor trainingen en ontwikkeling van het team.
Jouw drive en inzet moeten natuurlijk beloond worden. Daar doen we niet moeilijk over, daarom bieden wij jou (op fulltime basis):
- Een bruto maandsalaris in salarisschaal 9 op basis van een 38-urige werkweek conform Horeca CAO. Deze schaal loopt vanaf € 3.377,26 tot € 4.368,85 en afhankelijk van de ervaring die je meeneemt doen we een passend voorstel. Het basisloon is op basis van 20 jaar en ouder;
- Een pensioenregeling;
- 8% vakantietoeslag;
- Reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer vanaf 10 km tot maximaal 50 km enkele reis á 0,21 cent per km;
- 10% toeslag op de uren die worden gewerkt in de nacht tussen 00.00-06.00 uur;
- Extra toeslag van 50% op feestdagen conform Horeca CAO;
- Een aantrekkelijke bonusregeling waarvoor je, mits de doelstellingen worden behaald, 5x per jaar voor in aanmerking komt;
- Flexibele werktijden in goed overleg;
- 25 vakantiedagen per jaar;
- Naast een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap is er ruimte voor persoonlijke coaching, trainingen en opleidingen om je carrière verder uit te bouwen.
Met behoorlijk wat managementervaring in je zak leg je de basis. Daar voeg jij een duidelijke visie en flink wat daadkracht aan toe. Hiermee weet je anderen te inspireren en in beweging te krijgen. Deze unieke mix breng je vervolgens op smaak met jouw ijzersterke organisatietalent en een royale hoeveelheid stressbestendigheid. Zo zorg jij er samen met je team voor dat doelstellingen behaald en verwachtingen overtroffen worden.Verder beschik je over:
- Mbo werk- en -denkniveau met een afgeronde mbo niveau-4 opleiding;
- Managementervaring in de horeca, catering of detailhandel is een pré;
- Ervaring in een multiculturele werkomgeving en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.