Zelfstandig werkend kok | Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust

  • Zeeland
  • Contract
  • Voltijds
  • 1 maand geleden
Op Strandpark De Zeeuwse Kust zijn twee restaurants aanwezig genaamd: DOK (a la carte restaurant) en La Costa (Italiaans restaurant).
DOK is 365 dagen per jaar geopend van sochtends vroeg tot savonds laat.Sinds 2021 is er een ook een strandtent bij gekomen, dit is Strandclub Horizon. De Horizon ligt op 500 meter van het vakantiepark en hier zijn ook mensen werkzaam van Strandpark De Zeeuwse Kust.We hebben een hele uitgebreide kaart die 4x per jaar veranderd wordt door gebruik te maken van seizoen producten.
In de zomer draaien we tussen de 250 en 350 passanten die komen diner bij ons tussen 17:00 en 21:00.Je begrijpt dat we me deze aantallen werken met een groot team.We hebben 1 chefkok, 2 sous chefs en 2 manager in de bediening.
De mensen hebben veel ervaring en kunnen je overal mee helpen.
Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen zelf te ondernemen binnen ons bedrijf.Zelfstandig werkend kok:
Onze gasten komen bij ons omdat wij een sfeervolle inrichting hebben, kindvriendelijk zijn en omdat je heerlijk kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden! Wij werken veel met streekproducten, zoals met onze eigen koeien en in de winter maken we onze eigen gerechten met hert, dat leeft op ons eiland. Het wordt geheel door ons verwerkt, vanaf de duinen waarin ze grazen tot op het bord!De werkzaamheden bestaan uit:
  • Bereidt gerechten;
  • Beheert keukenvoorraden;
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken;
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit.
Wat wij verwachten van jou:
  • Het werken in de horeca is jouw passie;
  • Je kan leiding geven, overzicht houden, collega's aansturen en inwerken;
  • Je ziet je werkzaamheden liggen en houdt van uitdagingen;
  • Het voorbeeld zijn voor je team in de praktijk;
  • Je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen;
  • Je bent stressbestendig.

ROC