Souschef
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
- Soesterberg, Utrecht
- Vast
- Voltijds
- bereid jij alle wereldse lekkernijen die de gasten geserveerd krijgen
- help je met het aansturen, coachen en ontwikkelen van de medewerkers
- controleer je de kwaliteit, smaak en gaarheid voor doorgifte aan de bediening
- probeer en beoordeel je nieuwe recepten en werk je de receptinstructies uit
- communiceer en werk je nauw samen met de bediening
- lever je een actieve en creatieve bijdrage aan de samenstelling van de menukaart
- brutoloon tussen € 2.829,75 en € 3588,81 (o.b.v. een 38-urige werkweek, Horeca CAO functiegroep 7)
- een welkomstbonus tot wel € 250,- netto!
- een fijne werkplek in een mooie bosrijke omgeving
- mogelijkheid tot een fulltime dienstverband binnen een vierdaagse werkweek
- een gratis lunch of warme maaltijd tijdens jouw dienst
- twee weekenden per maand vrij
- persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en e-learningmodules
- reiskostenvergoeding (> 10km) en bedrijfskleding
- een gratis overnachting voor jouzelf en een aanbieding voor familie & vrienden
- korting op de toegang tot Thermen Soesterberg
- twee medewerkerevents per jaar
- een uitdagende expeditie naar wereldse gastvrijheid waarin jij actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van onze organisatie
- voelt je een echte wereldburger
- hebt een koksopleiding afgerond
- hebt al werkervaring in de keuken opgedaan
- spreekt Nederlands en/ of Engels
- kennis van de Nederlandse taal is een pré
- bent gastvrij en steekt graag de handen uit de mouwen
- bent flexibel inzetbaar
- herkent jezelf in onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig, proactief en inspirerend
- bent nieuwsgierig naar ons motto ‘beleef wereldse gastvrijheid!’
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Meer informatie >>>
Hotelprofessionals