
Kwaliteitsmedewerker
- Oostzaan, Noord-Holland
- Vast
- Deeltijds
- EEN MARKTCONFORM SALARIS
- Oostzaan
- 32-40 uur per week. Door verrekening van ADV is de werkweek 37,5 uur o.b.v. fulltime
- Kantoor
- Secundaire Arbeidsvoorwaarden: 2,15% Eindejaarsuitkering, 8% Vakantiegeld, Laptop en Smartphone Reiskostenvergoeding > 10 kilometer
- Opleiding en Ervaring: Minimaal een HBO-niveau en/of twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie als Kwaliteitsmedewerker of KAM-medewerker in de productie, foodservice of horeca.
- Competenties:Communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
Kritische blik en in staat om verbeterpunten te signaleren;
Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen werken;
Goede plannings- en organisatietalent;
Initiatief en overtuigingskracht;
Analytisch vermogen en resultaatgericht werken. * Werkhouding: Proactief, klantgericht, en in staat om samen te werken met zowel operationele als strategische afdelingen. Je hebt een sterke focus op kwaliteit en voedselveiligheid.Recruiters & headhunters opgelet!Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures.BEN JIJ ONZE ENTHOUSIASTE KWALITEITSMEDEWERKER?Als Kwaliteitsmedewerker ben je een belangrijke schakel in het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid in onze organisatie. Je ondersteunt in het onderhouden en verbeteren van het Food Safety Management Systeem (FSMS), en zorgt voor naleving van de geldende wet- en regelgeving.De hoofdtaken bestaan uit:Als kwaliteitsmedewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Rapportages en Analyse: Analyseren en interpreteren van kwaliteitsrapportages, afwijkingen bijsturen en verbetervoorstellen initiëren. Je ondersteunt bij het registreren van klachten en het uitvoeren van audits en controles.
- Verbeteren en Optimaliseren: Signaleren van verbeterpunten, trends en ontwikkelingen, en het implementeren van wijzigingen door middel van interne en externe audits. Je zorgt voor het naleven van wet- en regelgeving binnen de organisatie.
- Samenwerken: Actief samenwerken met andere afdelingen zoals de operationele afdelingen (o.a. logistiek en productie) en de strategische afdelingen (o.a. inkoop en Supply Chain). Je bespreekt afwijkingen, spart met de Kwaliteitsmanager over nieuwe wet- en regelgeving en draagt bij aan de lange termijnvisie van de organisatie.
- Controleren: Voorbereiden van (microbiologisch) onderzoek, uitvoeren van validatie en verificaties van processen en apparatuur
- Handhaven van Bedrijfsvoorschriften: Toezien op de naleving van hygiëne, veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu binnen de organisatie. Je voert inspectierondes uit en spreekt medewerkers aan bij afwijkende situaties door het lopen van inspectierondes.
- Kernteam: Je maakt deel uit van het kernteam en denkt actief mee over de lange termijnvisie van de organisatie.
deBanenSite