
Souschef Center Parcs Het Meerdal
- America, Limburg
- € 2.581-3.209 per maand
- Vast
- Voltijds
- waarborgen van de kwaliteit en de recepten.
- doen van de bestellingen.
- naleven van de HACCP-regels.
- meewerken in de keukens
- leidinggeven aan het team bestaande uit zelfstandig werkend koks , hulpkoks en stagiaires
- jij zorgt er samen met het team voor dat de gasten worden verrast met lekkere gerechten
- een diploma als zelfstandig werkend kok.
- minimaal 2 jaar ervaring met leidinggeven.
- de flexibiliteit om te werken met een wisselend rooster en weekenddiensten.
- genoeg kennis van het Engels om communiceren met je collega’s.
- een passie voor eten, drinken en gastvrijheid.
Van bedieningsmedewerker tot kok en leidinggevenden: al onze collega’s van Albron hebben toegang tot de Albron Academy. Onder deze academy vallen 45 verschillende studies die jouw horeca-skills naar het volgende niveau gaan brengen.Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!
Upload jouw contactgegevens via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan, Joop merkelbach onze manager food & quality, via Joop.merkelbach@albron.nlMogelijkheden leidinggevende functie bij Albron Center ParcsWerken in de foodstoreCombinatie tussen vloer en kantoorOverleggen met het teamOperationeel leidinggeven in het restaurantWerken mét en voor mensenSollicitatieprocedure
- Solliciteren
- Screening
- Het sollicitatiegesprek
- Optioneel: 2e gesprek/meeloopdag
- Het aanbod
- Welkom bij Albron!
Het spijt ons, maar deze recruiter accepteert geen sollicitaties uit het buitenland.