Demi Chef de Rang - Ciel Bleu Restaurant
Hotel Okura Amsterdam
- Amsterdam, Noord-Holland
- Vast
- Voltijds
Ciel Bleu restaurant biedt vanaf de 23e etage een panoramisch uitzicht over de stad Amsterdam en is bekroond met twee Michelin-sterren. De ultieme Ciel Bleu ervaring omvat het overtreffen van de verwachtingen, niet alleen met betrekking tot de gerechten, maar ook met betrekking tot service.Als Demi Chef de Rang ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van excellente service in Ciel Bleu Restaurant. Jouw taken bestaan uit het verwelkomen en begeleiden van onze gasten, het maken van reserveringen, het serveren van gerechten en het zorgen voor directe communicatie tussen keuken- en bedienend personeel. Je belangrijkste taken zijn:
- Operationele taken in het restaurant;
- Onze producten proactief verkopen;
- Werken in een multiculturele omgeving;
- Uitstekend contact onderhouden met onze gasten in verschillende talen;
- Mise and Place-activiteiten in het restaurant;
- Restaurantreserveringen bijhouden;
- Het volgen van richtlijnen met betrekking tot veiligheid, Arbo, hygiëne en HACCP.
- Contract: 7 maanden, mogelijkheid tot verlenging, we willen dat je blijft!
- Salaris: Schaal 4. Klik HIER voor het salaris overzicht
- Bonus: 1 week salaris wanneer het hotel het begrote GOP (Bruto Bedrijfsresultaat) bereikt en je een minimum totaalscore van succesvol behaalt in je jaarlijkse evaluatie
- 8% vakantiegeld (pro rato);
- 25 vakantiedagen per jaar (pro rato).
- Compensatie voor Nationale feestdagen.
- Horeca CAO is van toepassing;
- Algemene Pensioen regeling van Horeca en Catering
- Algemene Nabestaanden pensioen;
- Aantrekkelijke family en friends rates op overnachtingen bij Hotel Okura Amsterdam;
- Één keer per jaar personeelskorting in een van de restaurants (50%);
- Personeelskorting in onze restaurants (20%);
- Tegemoetkoming in reiskosten vanaf 10 km (enkele reis);
- Studiebudget van €1.000
- Na het behalen van de proeftijd ontvang je een overnachting met ontbijt cadeau (2 personen), zodat je het hotel kan ervaren als een gast!
Uiteraard zijn wij in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen. Daarnaast verwachten wij van jou:
- Je hebt ervaring binnen restaurants in het luxe segment;
- Je bent flexibel qua werktijden;
- Je bent enthousiast, leergierig en een echte teamspeler;
- Je hebt oog voor detail;
- Je spreekt vloeiend Engels en/of Nederlands (mondeling en schriftelijk).
Hotelprofessionals