
Zelfstandig Werkend Kok - Achterveld
- Nederland
- Vast
- Voltijds
We zijn elke week geopend van woensdag tot zondag.Wat ga je doen?Als Zelfstandig Werkend Kok bij De Hessenkar ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Jij draait zelfstandig je partie en werkt nauw samen met de rest van het keukenteam. De pieken liggen op de avonden en weekenden en zoeken dus ook voor die momenten een nieuwe collega.Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:Voorbereiden en bereiden van lunch- en diner gerechten volgens recept en eigen creativiteit;Zorgen dat kwaliteit, smaak en presentatie altijd top zijn;Meedenken over de menukaart en het ontwikkelen van nieuwe gerechten of specials;Toezien op hygiëne en veiligheid in de keuken (HACCP-richtlijnen);Bestellen en beheren van producten en ingrediënten;Samenwerken en afstemmen met bediening en collega’s om de service soepel te laten verlopen;Eventueel begeleiden van leerling-koks of hulpkrachten in de keuken.In deze rol krijg je veel vrijheid: jouw creativiteit en vakmanschap maken echt het verschil voor onze gasten.Wat bieden wij?Bij De Hessenkar krijg je de kans om te werken in een warme, gastvrije omgeving waar teamspirit en kwaliteit centraal staan.Daarnaast mag je rekenen op:Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;Flexibele uren (24–38 uur per week), in overleg goed af te stemmen op jouw wensen;Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng in de keuken;Een vaste plek in een stabiel en gezellig team;Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf;Regelmatig gezellige borrels en teamuitjes;Een fijne werkplek waar jouw inzet écht wordt gewaardeerd.Wie zoeken wij?Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde kok die zijn of haar vak verstaat en energie krijgt van werken in een gezellig team. Je houdt van aanpakken, kunt goed zelfstandig werken en hebt plezier in koken voor een breed publiek.Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als kok (ervaring als zelfstandig werkend kok is een pré);Opleiding is minder belangrijk, jouw ervaring en passie voor koken maken het verschil;Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;Je bent bereid weekenden te werken;Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om in de avonden en weekenden te werken;Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;Je bent creatief, stressbestendig en kwaliteitsgericht;Woonachtig binnen 30 km van Achterveld.Ben jij iemand die graag verantwoordelijkheid neemt, oog heeft voor detail en het leuk vindt om samen met collega’s onze keuken naar een hoger niveau te tillen? Dan pas jij perfect bij De Hessenkar!Geïnteresseerd?Ben jij die zelfstandige, creatieve en gedreven kok die wij zoeken? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe collega bij Eeterij-Tapperij De Hessenkar in Achterveld!Velden in het vacatureformulier aangegeven met een sterretje (*) zijn verplichte invulvelden.