
Operational Excellence Specialist - Foodservices
- Schiedam, Zuid-Holland
- € 5.000-6.500 per maand
- Vast
- Voltijds
- gastvrijheid naar een hoger niveau tillen;
- een consistent en kwalitatief hoogstaand product waarborgen;
- efficiëntie verhogen – slimme inrichting van de werkvloer en processen, zodat teams soepel en effectief kunnen werken.
- analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en identificeren van optimalisatiemogelijkheden;
- ontwikkelen van strategieën en actieplannen om processen te implementeren en uit te voeren;
- voeren van de dialoog met de collega’s binnen de business unit om procesverbeteringen te implementeren en de resultaten te monitoren;
- rapporteren aan het Directie Team Food&I met betrekking tot de voortgang van procesoptimalisatie-initiatieven en de impact op de bedrijfsprestaties en klantbeleving;
- het analyseren, ontwikkelen en verbeteren van de organisatiestructuren.
- Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de: €5.000,- en €6.500,- (bruto per maand o.b.v. 40 uur per week);
- 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een bonusregeling;
- Mobiliteitsvergoeding of elektrische bedrijfsauto. Bij een fiscale bijtelling van de bedrijfsauto ontvang je ook een NS-Business Card;
- Hybride werkomgeving met laptop, mobiel en thuiswerkvergoeding;
- Toegang tot kortingen op uitjes, producten en verzekeringen.
- Minimaal een afgeronde hbo of wo opleiding;
- Minimaal 4 jaar werkervaring als realisator van verbeterprojecten bij voorkeur in een restaurant omgeving;
- Kennis en ervaring met het implementeren van een continue verbeteringscultuur (waarbij je de medewerkers op de werkvloer mee krijgt);
- Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste;
- Kennis van procesoptimalisatie en ben je het bezit van een Lean Green Belt certificaat (praktijk en theorie), of je hebt relevante ervaring in een rol als Procesverbeteraar / Continuous Improvement Specialist.