
Sous chef Hemel & Aarde
- Utrecht
- Vast
- Voltijds
- Coördineren van de dagelijkse keukenoperaties en het bewaken van de kwaliteit;
- Aansturen en begeleiden van het keukenteam en zorgen voor een efficiënte workflow;
- Ontwikkelen van nieuwe gerechten en menu’s, samen met de chef-kok, passend bij onze hoge kwaliteitsstandaarden;
- Toezien op naleving van hygiëne- en veiligheidsnormen (HACCP);
- Beheren van de voorraad en ondersteuning bieden bij bestellingen en inkoop.
- Je hebt een relevante afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants;
- Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade;
- Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten;
- Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, arbo en veiligheid;
- Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
- Solliciteren
- Intake
- Gesprek
- Aan de slag
Het spijt ons, maar deze recruiter accepteert geen sollicitaties uit het buitenland.