CWZ Nijmegen zoekt een ziekenhuisapotheker

 • Nijmegen, Gelderland
 • Tijdelijk
 • Voltijds
 • 1 maand geleden
attacks. In order to do so, you must have JavaScript enabled in your web browser otherwise this site will fail to work correctly for you. See details of your web browser for how to enable JavaScript.

Voor & door Apothekers

Agenda

Openstaande Vacatures

Vind hier alle openstaande vacatures omtrent farmacie.

CWZ Nijmegen zoekt een ziekenhuisapotheker

10 jun

Voor de afdeling klinische farmacie zijn wij op zoek naar een ziekenhuisapotheker (0,7- 1,0 FTE). Ben jij een enthousiaste teamspeler die koers kan bepalen? Reageer dan op deze vacature!

Waar je komt te werken De afdeling klinische farmacie van CWZ staat voor kwaliteit en innovatie. Onze afdeling is patiëntgericht en breed georiënteerd. We hebben meerdere certificeringen (GMPz, ISO15189, HKZ), onderzoekslijnen op het gebied van medicatieveiligheid en verzorgen de opleiding tot ziekenhuisapotheker en klinisch farmacoloog. CWZ maakt onderdeel uit van de Santeon groep. In deze groep van 7 topklinische ziekenhuizen werken we samen aan vernieuwende projecten. Hierdoor lopen we landelijk op meerdere gebieden voorop.

Onze apotheek van het ziekenhuis beschikt over een klinische, poliklinische en dienst-apotheek. Ook zijn we verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg aan een aantal regionale instellingen en verpleeghuizen. Bij de klinische farmacie werken ongeveer 120 medewerkers, waaronder een apothekersteam van 6 ziekenhuisapothekers, 6 apothekers, 1 internist-klinisch farmacoloog en 3 AIOS. Het is een unit die volop in beweging is.

Wat ga je doen? Een belangrijk deel van je werkzaamheden is gericht op specialistische farmaceutische patiëntenzorg. Je houdt je onder andere bezig met het klinisch farmaceutisch geneesmiddelen onderzoek en de verdere uitrol van doorgebruik van thuismedicatie in het ziekenhuis. Je uiteindelijke takenpakket wordt vastgesteld op basis van je deskundigheid en in onderling overleg met de andere ziekenhuisapothekers. Daarnaast participeer je in het rooster van dagdiensten en avond-weekend diensten.

Zo maak jij het verschil Als ziekenhuisapotheker zijn de volgende vaardigheden en persoonlijke eigenschappen belangrijk:
 • koers bepalen en deze vasthouden, waarbij je op een gezonde manier rekening houdt met andere disciplines;
 • zelfstandig, resultaatgericht en probleemoplossend handelen;
 • je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen en neemt initiatief;
 • vanzelfsprekend uitstekende en communicatieve sociale vaardigheden;
 • je bent geregistreerd, of bijna geregistreerd ziekenhuisapotheker;
 • affiniteit en ervaring met het EPD (Chipsoft HIX) is een pré.
Wat je van ons krijgt
 • Salaris is afhankelijk van scholing en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging, als de bedrijfsomstandigheden dit toelaten.
 • Arbeidsvoorwaarden conform
. * Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, voordelige verzekeringen en belastingvoordeel bij het aanschaffen van een fiets, laptop of het afsluiten van een sportschoolabonnement.
 • Een fietsbonussysteem. Medewerkers die op de fiets naar het werk komen, kunnen punten sparen die worden verzilverd voor cadeaus.
 • Deelname aan
. * Activiteiten georganiseerd door Personeelsvereniging Zorgvrij.

Meer weten, solliciteren of meelopen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Bos of YuHan Kho, ziekenhuisapothekers via telefoonnummer 024-3657600. Jouw sollicitatiebrief met cv kun je richten aan dhr. G. van der Veen, lid raad van bestuur. Je reactie ontvangen wij graag uiterlijk dinsdag 23 juni 2020.
De selectiegesprekken met de werving- en selectiecommissie zijn gepland in week 27 2020.

Meer informatie over .

Solliciteer op deze functie

Al meer dan 165 jaar zijn wij hét ziekenhuis van de regio Nijmegen. In ons gastvrije huis betrekken we patiënten, leveren we waardevolle én topklinische zorg en brengen we zorg steeds vaker naar patiënten in de regio. Het is een huis waar jong en oud zich in goede handen voelt. Samen maken we het verschil. Meer informatie over .

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.

FarmaActueel