
Chef de Partie - The Harbour Club
- Vinkeveen, Utrecht
- Vast
- Voltijds
- Je hebt een koksopleiding afgerond of minimaal 2 jaar werkervaring in de keuken.
- Je bent bekend met het bemannen van meerdere parties in de keuken.
- Je werkt graag met verse ingrediënten en Fushion Style koken is wat jij leuk vindt.
- Je bent creatief en denkt graag mee met het verbeteren van onze gerechten.
- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
- Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar in de avonden, weekenden en op feestdagen.
- Van ons krijg je een salaris vanaf €2419,75*
- Wij bieden gratis parkeren aan bij het hotel.
- Een 4 daagse werkweek van 38 uur.
- Bij ons krijg je een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont, met een maximum van € 10,71 per dag.
- Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.
- Leergierig? Daarvoor bieden wij trainingen van het Leonardo Development Lab!
- Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!
- Voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? Dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via FiscFree!
- Nachtje weg? Als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!
- Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'Weet Waar je Werkt' ervaring.
Laat het ons weten als jij ons team wil komen versterken! Wij ontvangen graag je motivatie en CV. Je kunt reageren via het sollicitatieformulier. Vragen? Neem contact op met onze recruitment afdeling: (klik op de solliciteer button)
Hotelprofessionals