Zelfstandig werkend Kok
Tandoori Express
- Amsterdam, Noord-Holland
- € 2.500-3.000 per maand
- Contract
- Voltijds
Toezien op en bereiden van gerechten· Zelfstandig werkende kok voor het bereiden van Indiase gerechten.· Standplaats: Amsterdam.· Dienstverband: Fulltime baan voor 38 uur per week.· De kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten is beoordeeld en (hulp)middelen zijn klaargezet.· Voorbereidende werkzaamheden (wassen, snijden, mengen e.d.) zijn uitgevoerd, en vervolgens zijn (delen van) gerecht(en) (tegelijkertijd) bereid.· Tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.) zijn uitgevoerd en waar nodig bijstellingen/bijdoseringen gedaan.· Bestellingen zijn doorgeefgereed gemaakt (door hulpkrachten).· Werkzaamheden conform voorschriften (HACCP, Arbo, veiligheid e.d.).Voorraad- en bestelbeheer· Dagelijkse werkzaamheden zijn gepland en voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen zijn besteld. De bestelde artikelen zijn ontvangen, gecontroleerd en opgeslagen.· De houdbaarheid en hygiëne van de voorraad is gemonitord.Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden· De werkomgeving en keukenapparatuur is schoongemaakt en afval is afgevoerd.· Bijzonderheden/mankementen zijn gesignaleerd en indien nodig zijn kleine storingen zelfstandig opgelost.Verbetervoorstellen en optimalisatie· Verbruikte hoeveelheden ingrediënten en half(fabricaten) zijn gecontroleerd en verantwoord.· Inbreng is geleverd voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.· Recepten zijn ontwikkeld/aangepast en indien er sprake is van afwijkende menu’s is dit besproken. Voorstellen zijn uitgewerkt in receptuurinstructies e.d.Jouw profiel:
Kennis en betekenisvolle vaardigheden· Mbo-niveau 3 werk- en denkniveau· Aantoonbare kennis van de basis kooktechniekenCompetenties· Toont belangstelling voor anderen en wat hen bezighoudt.· Weet te motiveren en enthousiast te maken.· Geeft vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken.· Laat anderen voorbeeldgedrag zien.· Begint uit zichzelf, wacht niet af.· Heeft vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit.· Kijkt in het eigen werk vooruit en komt in actie als dat nodig is.· Ziet als zaken (ook buiten het eigen werk) blijven liggen en pakt ze op als dat kan.· Corrigeert direct als niet aan de eisen wordt voldaan.· Vraagt terugkoppeling van gasten over kwaliteit en service.· Komt met voorstellen om zaken beter te doen.· Blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig.· Herstelt snel na tegenslag of teleurstelling.· Blijft ook onder druk doelgericht werken.Dit is wat we je te bieden hebben:· Gevarieerde diensten.· Leuke collega’s.· Salaris conform horeca cao: € 2.500,- - € 3.000,- passend bij jouw ervaring.· Prettige werksfeer en een werkomgeving met duidelijke structuren.· Reiskostenvergoeding.· Dagelijks schone bedrijfskleding.· Wij bieden interne opleidingen aan.Solliciteren
Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op de website.We at restaurant Tandoori express, are looking for motivated Independent Working chef-I for the preparation of Indian dishes, in the Netherlands, in the city of Amsterdam, Kinkerstraat 43, 1053 DD.Job Description and Duties:
Supervising and preparing dishes· Independent working cook for preparing Indian dishes.· Location: Amsterdam· Employment: Fulltime job for 38 hours per week· The quality of ingredients/products to be used has been assessed, and (help) tools are prepared.· Preparatory work (washing, cutting, mixing, etc.) has been completed, and (parts of) dishes are prepared simultaneously.· Interim quality checks (doneness, taste, color, flowability, etc.) are performed, and adjustments/additions are made where necessary.· Orders are prepared for passing on (by helpers).· Work is carried out in accordance with regulations (HACCP, Occupational Safety, safety, etc.).Inventory and ordering management· Daily activities are planned, and food and other stock replenishments are ordered. The ordered items are received, checked, and stored.· The shelf life and hygiene of the inventory are monitored.Cleaning and tidying tasks· The work environment and kitchen equipment are cleaned, and waste is disposed of.· Any issues or deficiencies are identified and, if necessary, minor malfunctions are independently resolved.Improvement proposals and optimization· The quantities of ingredients and semi-finished products used are checked and justified.· Contributions are provided for the menu, work instructions, etc.· Recipes are developed/adjusted, and any deviations in menus are discussed. Proposals are worked out in recipe instructions, etc.Your Profile:
Knowledge and meaningful skills· Mbo level 3 working- and -thinking level.· Demonstrated knowledge of basic cooking techniques.Competencies· Shows interest in others and what concerns them.· Knows how to motivate and enthuse others.· Instills confidence and gives space to work independently and make mistakes.· Lets others see exemplary behavior.· Starts proactively, does not wait.· Has confidence in own abilities and quality.· Looks ahead in their own work and acts when necessary.· Notices when things (even outside their own work) are left undone and takes action when possible.· Corrects immediately if requirements are not met.· Asks for feedback from guests about quality and service.· Presents suggestions to improve procedures.· Remains calm/serene under difficult circumstances or high workload.· Recovers quickly from setbacks or disappointments.· Continues to work goal-oriented even under pressure.What we offer:· Varied shifts.· Nice colleagues.· Salary according to hospitality collective labor agreement: € 2.500,- - € 3.000,- per month (based on experience).· Pleasant working atmosphere and a work environment with clear structures.· Travel allowance.· Daily clean work attire.· We offer internal training programs.Employment conditions:· Business travel allowance.· Possibility of promotion.Flexible language requirement:· Dutch not requiredLanguage:
English (Required)Permission to work:· Netherlands (Required)Apply
You can send your application via the application form on the website.Interesse in de functie van Zelfstandig werkend Kok bij Tandoori Express regio Amsterdam?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
deBanenSite