Chef Kok

Bar Kantoor

  • Amsterdam, Noord-Holland
  • Vast
  • Voltijds
  • 16 dagen geleden
Bar Kantoor heeft plek voor een nieuwe Chef kok!Creativiteit, verantwoordelijkheid, gast interactie, een open en professionele keuken, gasten blij maken met je team. Het gevoel van een eigen restaurant én onderdeel zijn van een informeel, duurzaam en ambitieuze keten met vier hotels, twee restaurants en twee koffiebars...sounds good? Read on!Bar Kantoor - 103 couverts binnen & 150 couverts buiten - een groot zonnig terrasBar Kantoor is het gezelligste 100% biologische restaurant van Amsterdam! Ons topteam, een gezellig team met 20 collega’s, staat van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor onze gasten klaar. Of ze nu komen voor ontbijt, koffie, lunch, een borrel of diner; het wordt allemaal met liefde bereid in onze 100% elektrische én biologische keuken en bar. Duurzaam ondernemen is ons namelijk met de paplepel ingegoten. We werken daarom ook alleen maar met seizoensgebonden producten en lokale leveranciers. Anyways! Onze gasten zijn de hele dag door welkom en kunnen lekker plaatsnemen aan een tafeltje in ons sfeervolle, monumentale pand of op ons grote, zonnige terras.Wat zit er in voor jou?Naast een geweldig team, bieden we een passend salaris volgens de collectieve arbeidsovereenkomst voor de horeca in referentieschaal X;Een maandelijks budget voor extra's ter waarde van 300 euro per jaar (op basis van een voltijds contract), dat je kunt besteden aan jouw keuze voor bijvoorbeeld een sportschool abonnement, fietsverhuur, eten thuis laten bezorgen en nog veel meer; de keuze is helemaal aan jou!Exclusieve 30% korting bij geselecteerde restaurants en bars in andere hotels in Amsterdam met UPNL;35% korting bij geselecteerde massagesalons in Amsterdam;Reiskostenvergoeding op basis van de afstand tussen huis en werk (min. 15 km);Een open en informeel bedrijf met legendarische (ja, echt!) personeelsfeesten, kerstfeesten, bijeenkomsten;Ontdek het hotel door de ogen van onze gasten: een gratis overnachting na je proeftijd samen met de liefde van je leven! Of je moeder, dat is ook mogelijk ;)Korting voor vrienden en familie op de kamers en personeelskorting in de winkels en onze restaurants;Een drankje aan de bar na je dienst met collega's (of alleen als je even een momentje nodig hebt);Kansen voor ontwikkeling en doorgroei met veel ruimte voor individuele bijdragen en ideeën, mogelijkheden om deel te nemen aan trainingen en cursussen;En tenslotte; plezier hebben!Onze kernwaardenBij Conscious Group vatten we onze kernwaarden samen in het woord ‘FOCAL’: Fun, Open, Connect, Ambition en Love. Deze waarden vormen de rode draad in alles wat we doen. Je komt FOCAL dagelijks tegen op de werkvloer, en het speelt ook een belangrijke rol in je ontwikkeling én in je functionerings- en beoordelingsgesprekkenWat ga je doenGasten happy maken. Ze komen terug voor meer en dat komt door het lekkere eten en de goede serviceJe creëert 3 à 4 keer per jaar een nieuwe menukaart en wekelijks een nieuw 3-gangen menu menu en stelt recepturen samen inclusief kostprijs en calculatiesJe maakt inkoopplanningen, plaatst bestellingen en onderhoudt (mede) de relaties met onze duurzame leveranciersJe minimaliseert verspilling en waste; die hebben geen plek in het conceptSamenwerken met je team zodat ze, net als jij, alles uit hun baan en groei kunnen halenVoedselveiligheid en bijbehorende administratie vallen onder jouw verantwoordelijkheidPersoonlijke kwaliteiten en functie eisenDeze zie je niet aankomen: je hebt passie voor koken en het blij maken van gastenJe draait al een tijd mee, in ieder geval 1-2 jaar als Sous ChefJe kan in je werk niet zonder creativiteit en ruimte om te ondernemenJe hebt ervaring met het aansturen van een team en dit doe je met plezierAffiniteit met biologische en duurzame trends is een mustJe bent fulltime beschikbaar en hebt de flexibele inzetbaarheid die hoort bij de functie van Chef kokJe spreekt in ieder geval Nederlands en EngelsHoe word je onze nieuwe Chef KokEnthousiast over deze nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande solliciteer knop te klikken!We nemen snel contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het People & Development Team op +316 11006677

Hotelprofessionals