Floormanager horeca | Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust

  • Zeeland
  • Vast
  • Voltijds
  • 1 maand geleden
Op Strandpark De Zeeuwse Kust zijn twee restaurants aanwezig genaamd: DOK (a la carte restaurant) en La Costa (Italiaans restaurant).
DOK is 365 dagen per jaar geopend van sochtends vroeg tot savonds laat.Sinds 2021 is er een ook een strandtent bij gekomen, dit is Strandclub Horizon. De Horizon ligt op 500 meter van het vakantiepark en hier zijn ook mensen werkzaam van Strandpark De Zeeuwse Kust.Jij bent de gene waarbij altijd een glimlach is te vinden, omdat jij doet waar je blij van wordt! Samen met je collega's zorg je er elke dag weer voor dat onze gasten zullen genieten van een mooie dag/avond in één van onze bruisende restaurants. Jij houdt het overzicht en stuurt je collega's aan, zodat de dag vlekkeloos verloopt.We hebben een hele uitgebreide kaart die 4x per jaar veranderd wordt door gebruik te maken van seizoen producten.
In de zomer draaien we tussen de 250 en 350 passanten die komen diner bij ons tussen 17:00 en 21:00.Je begrijpt dat we me deze aantallen werken met een groot team.We hebben 1 chefkok, 2 sous chefs en 2 manager in de bediening.
De mensen hebben veel ervaring en kunnen je overal mee helpen.
Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen zelf te ondernemen binnen ons bedrijf.Floormanager bediening
Onze gasten komen bij ons omdat wij een sfeervolle inrichting hebben, kindvriendelijk zijn en omdat je heerlijk kunt eten, maar ook gezellig kunt tafelen met familie of vrienden! Wij werken veel met streekproducten, zoals met onze eigen koeien en in de winter maken we onze eigen gerechten met hert, dat leeft op ons eiland. Het wordt geheel door ons verwerkt, vanaf de duinen waarin ze grazen tot op het bord!De werkzaamheden bestaan uit:
  • Bereidt drankjes;
  • Beheert voorraden;
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de bediening;
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit.
De volgende taken horen bij medewerker bediening:
  • Het warm welkom heten en vriendelijk te woord staan van onze gasten over de drankjes en gerechten;
  • Het opnemen en uitserveren van bestellingen;
  • Het oplossen van eventuele klachten;
  • Leidinggeven en aansturen;
  • Afsluiten va het restaurant.
Wat wij verwachten van jou als floormanager:
  • Het werken in de horeca is jouw passie;
  • Spontaniteit en initiatief tonen zijn natuurlijke eigenschappen van jou;
  • Je kan leiding geven, overzicht houden, collega's aansturen en inwerken;
  • Je ziet je werkzaamheden liggen en houdt van uitdagingen;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
  • Je spreekt goed Nederlands en Duits;
  • Het voorbeeld zijn voor je team in de praktijk;
  • Je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen;
  • Je bent stressbestendig en representatief;

ROC