
Zelfstandig Werkend Kok Productiekeuken
- Veghel, Noord-Brabant
- Contract
- Voltijds
In deze functie zorg je voor de (voor)bereiding van al het culinair volgens vaste instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen en werkmethoden. Je bent mede verantwoordelijk voor het aansturen van de (hulp)koks en medewerkers in alle dagelijks uit te voeren taken.Je signaleert knelpunten en denkt mee in het optimaliseren van processen binnen de keuken. Daarnaast zorg je voor de voorbereiding van gerechten, beoordeel je de kwaliteit van producten en ingrediënten en zorg je ervoor dat onze gerechten volgens vaste recepturen geproduceerd worden.Tijdens je werk ben je alert op HACCP, veiligheid, instructies rondom recepten en de bijbehorende planning ervan. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Dit betekent dat je (tussentijdse) kwaliteitscontroles uitvoert.In deze rol rapporteer je aan de chef-kok.Wie ben jij?
- Je hebt minimaal een afgeronde MBO koksopleiding Niveau 2 of 3;
- Je hebt bij voorkeur 3 jaar ervaring binnen een (productie)keuken;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
- Je hebt kennis van de HACCP wetgeving;
- Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met verschillende culturen en afdelingen samen te werken;
- Je hebt ervaring met productie, inpak- en houdbaarheidstechnieken.
- Een fulltime functie met een marktconform salaris;
- Een leuke baan bij een groeiend bedrijf waarbinnen jij jezelf kunt ontwikkelen;
- Korting op je biologische boodschappen bij Ekoplaza;
- Een actieve personeelsvereniging waarmee we regelmatig leuke activiteiten ondernemen.
deBanenSite