
A la carte kok in hotel bistro
- Egmond Aan Zee, Noord-Holland
- Vast
- Deeltijds
- Je verantwoordelijk voor de à la carte lunch en diner;
- Je hebt een oog voor het leuk presenteren van de gerechten op de kaart;
- Daarnaast help je mee met het verzinnen van nieuwe producten op de kaart;
- Je controleert de gerechten op smaak, kwaliteit en houdbaarheid en doet suggesties ter verbetering;
- Je let op allergenen of andere dieetwensen, ziet toe op HACCP en zorgt voor een schone en veilige omgeving voor jezelf, je collega’s en de gasten.
- Je bent 3-5 dagen per week beschikbaar;
- Je kunt ook ’s avonds en in het weekend werken;
- Je hebt enkele jaren ervaring als kok en jouw kennis van allergenen en HACCP is op peil;
- Je kunt goed zelfstandig werken want je werkt in een eenpersoonskeuken;
- Je spreekt Nederlands en (basis) Engels.
- Een dienstverband voor 3-5 dagen per week. Het aantal uren/dagen is bespreekbaar;
- Een boven marktconform salaris;
- Vakantiegeld van 8% en een loyaliteitsbonus van 4% conform reglement;
- Reiskostenvergoeding als je van buiten Egmond komt;
- Een dynamische baan met veel variatie in de werkzaamheden;
- Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
- Een moderne werkplek.
deBanenSite