Slager
YoungCapital
- Maastricht, Limburg
- € 13,93 per uur
- Vast
- Voltijds
Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, waarbij je flexibiliteit wordt gevraagd om ook af en toe op koopavond of zaterdag beschikbaar te zijn.Wat ga ik verdienen?
Vanaf 21 jaar verdien je € 13,93 bruto per uur. Daarnaast bouw je nog apart reserveringen op bestaande uit vakantiedagen en vakantiegeld. Ook krijg je een reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis.Klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team en jouw passie voor vlees tot leven te brengen? Solliciteer nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe Slager bij Van der Zee in Maastricht!Wat wij bieden
- Een aantrekkelijk salaris van €13,93 per uur;
- Opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen voor elk uur dat je werkt;
- Werken met vlees van topkwaliteit;
- Samenwerken met een professioneel team waar gezelligheid centraal staat;
- Een baan in een familiebedrijf met een fijne werksfeer;
- Mogelijkheden om door te groeien binnen de hele HANOS-groep.
- Minimaal een mbo-diploma;
- Je hebt ervaring als slager of een vakopleiding tot slager;
- Je hebt kennis van verschillende vleessoorten en snijtechnieken;
- Je kunt hygiënisch werken volgens HACCP-normen;
- Je bent een teamplayer en hebt goede communicatieve vaardigheden.
Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, waarbij je flexibiliteit wordt gevraagd om ook af en toe op koopavond of zaterdag beschikbaar te zijn.Wat ga ik verdienen?
Vanaf 21 jaar verdien je € 13,93 bruto per uur. Daarnaast bouw je nog apart reserveringen op bestaande uit vakantiedagen en vakantiegeld. Ook krijg je een reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis.Klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team en jouw passie voor vlees tot leven te brengen? Solliciteer nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe Slager bij Van der Zee in Maastricht!Wat wij bieden
- Een aantrekkelijk salaris van €13,93 per uur;
- Opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen voor elk uur dat je werkt;
- Werken met vlees van topkwaliteit;
- Samenwerken met een professioneel team waar gezelligheid centraal staat;
- Een baan in een familiebedrijf met een fijne werksfeer;
- Mogelijkheden om door te groeien binnen de hele HANOS-groep.
- Minimaal een mbo-diploma;
- Je hebt ervaring als slager of een vakopleiding tot slager;
- Je hebt kennis van verschillende vleessoorten en snijtechnieken;
- Je kunt hygiënisch werken volgens HACCP-normen;
- Je bent een teamplayer en hebt goede communicatieve vaardigheden.