Ben jij de keukenheld die graag creatieve gerechten met groenten bereidt? Ongeacht je ervaring in een bijna helemaal vegetarische keuken, heb je in onze keuken de mogelijkheid om hierin de eerste stap te zetten!Benieuwd naar onze gerechten? Neem een kijkje op onze menukaart:Wat wij jou bieden:Salarisindicatie rond de €3000,- bruto per maand, afhankelijk van je werkervaringWerk fulltime in 4 dagen en geniet van meer vrije tijd!Een maandelijks benefits budget via YourCampus met een totale waarde van €300 euro per jaar (obv een fulltime contract), dat je naar keuze kunt besteden aan een fitness lidmaatschap, fietsverhuur, eten thuisbezorgen en nog veel meer; de keuze is aan jou!Vrienden & familie korting op de kamers en personeelskorting in de winkels en onze restaurants Café Moer & Bar KantoorEen open en informeel bedrijf met legendarische (ja echt!) personeelsfeesten, kerstfeesten, borrelsOntdek Conscious door de ogen van onze gasten: een nachtje slapen met de liefde van je leven! Of je moeder, dat kan natuurlijk ook ;)Ons restaurant:Bar Kantoor - 103 couverts binnen, private dining & een groot, zonnig terras (150 couverts!)Bar Kantoor is het gezelligste 100% biologische en vegetarische restaurant van Amsterdam! Ons topteam in de keuken, bestaande uit ongeveer 10 collega's, staat van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat klaar voor onze gasten. Of ze nu komen voor ontbijt, koffie, lunch, borrel of diner; het wordt allemaal met liefde bereid in onze 100% elektrische keuken en bar. Duurzaam ondernemen is iets waar we erg vertrouwd mee zijn. Daarom werken we alleen met seizoensproducten en lokale leveranciers. Anyways! Onze gasten zijn de hele dag welkom en kunnen plaatsnemen aan een tafel in ons sfeervolle, monumentale pand of op ons grote, zonnige terras.Wat ga je doenSamen met het team creëren van lekkere gerechten waarin groenten centraal staanHet maken van planningen, bestellingen, HACCP en bijbehorende administratieAls Sous Chef stel je samen met de Chef-kok de menukaart samen en ben je dus creatief verantwoordelijkAan de hand van het menu en de recepten houd je ook de kostprijs en calculaties in de gatenVerantwoordelijk voor de inkoop en personeelskosten en hierin meedenkenJe maakt een inkoopplanning, bestelt op tijd de benodigde ingrediënten en bent medeverantwoordelijk voor een goede relatie met de leveranciersAls Sous Chef zorg je ervoor dat verspilling tot een minimum wordt beperktEn heel belangrijk; knallen met het team, zorgen dat het niveau hoog ligt maar ook zorgen voor plezier en een goede sfeer in de keuken!Persoonlijke eigenschappen en functie-eisenDeze zie je niet aankomen: je hebt een passie voor koken en gasten blij makenJe loopt al een tijdje mee in de horeca en klaar voor de volgende stap als Sous Chef of je hebt al enige ervaring in deze rolJij gastvrijheid zit in je DNAAffiniteit met biologische en duurzame trends is een mustJe bent fulltime beschikbaar (vaste vrije dag bespreekbaar)Jij zorgt zelfs op de drukste momenten voor een gemotiveerd teamJe hebt kennis van HACCPJe woont in Nederland, bij voorkeur in AmsterdamJe spreekt in ieder geval EngelsBen jij onze nieuwe Sous Chef?Enthousiast voor deze nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande solliciteer button te klikken!Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen door te bellen of een Whatsappje te sturen naar 06-11006677 .