
(Assistent) Teamleider keuken
- Oostzaan, Noord-Holland
- € 2.450-2.800 per maand
- Vast
- Voltijds
- €2.450 - €2.800 O.b.v. Fulltime
- Oostzaan
- 40 uur per week. Door verrekening van ADV is de werkweek 37,5 o.b.v. fulltime
- Productie
- Secundaire Arbeidsvoorwaarden 2,15 % eindejaarsuitkering 8% Vakantiegeld Reiskostenvergoeding > 10 kilometer
- Leidinggeven aan het team in de keuken.
- Uitvoeren van handmatige bewerkingen aan de werkstations voor het verkrijgen van specifieke productsoorten.
- Je denkt actief mee over het verbeteren van productieprocessen, recepten en producten.
- Actief deelnemen aan teamoverleggen.
- Voeren van ontwikkelingsgesprekken met collega’s.
- Rapporteren van keukenresultaten aan de productiemanager.
- Beheren van voorraad en het productieproces op jouw afdeling.
- Zorgen voor naleving van HACCP-wet- en regelgeving.
- Minimaal MBO 3 niveau.
- Proactieve werkhouding
- Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te coachen en leiding te geven.
- Ervaring in een instellingskeuken of de horeca is een pré
- Goede plannings- en organisatievaardigheden.
- Probleemoplossend vermogen en resultaatgerichtheid.
- Werkt hygiënisch en volgens de geldende richtlijnen
- Het goed beheersen van de Nederlandse taal en de Engelse taal.
Of neem contact met ons op via 075 – 684 73 72Interesse in de functie van (Assistent) Teamleider keuken bij Koninklijke Ruig Wild & Gevogelte - Oostzaan regio Oostzaan?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
deBanenSite