
Chef-kok
- Amsterdam, Noord-Holland
- Vast
- Deeltijds
Als chef-kok ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van een uitgebreide, gezonde en smaakvolle lunch voor onze medewerkers. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het verzorgen van banqueting en client events.
Je werkt nauw samen met het facility team om al deze momenten tot in de puntjes te organiseren. Ook heb je regelmatig overleg met je collega-chef, met wie je deze functie in een duobaan vervult. Samen zorgen jullie voor continuïteit, een hoge kwaliteit en een vlekkeloze uitvoering.
In deze rol val je onder de Facility Manager, samen zorgen jullie ervoor dat de culinaire dienstverlening perfect aansluit op de bredere facilitaire ondersteuning binnen het kantoor.Je draagt bij aan een gastvrije en professionele sfeer waarin kwaliteit, zorg en samenwerking centraal staan.
Jouw gerechten maken het verschil in de werkdag van onze collega’s en dragen bij aan memorabele momenten tijdens client events.Wat breng jij mee?
- Ervaring als zelfstandig werkend chef-kok bij voorkeur in een high end Horeca omgeving;
- Stressbestendigheid en flexibiliteit: jij houdt het hoofd koel, ook als het druk is.
- Creativiteit en oog voor detail: je weet van elke gelegenheid iets bijzonders te maken;
- Teamspirit: je werkt graag samen met andere afdelingen en denkt mee in oplossingen;
- Je bent twee dagen per week beschikbaar (maandag en dinsdag);
- Een open houding en de drive om bij te dragen aan een cultuur waarin kwaliteit en zorg centraal staan.
- Een uitdagende functie in een dynamische en internationale werkomgeving;
- Veel ruimte voor eigen inbreng en culinaire creativiteit;
- Samenwerking met een betrokken en professioneel team;
- Werktijden zijn veelal overdag, weinig avonden of weekends;
- Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.