
Chef de Partie RIJKS* Restaurant
- Amsterdam, Noord-Holland
- Vast
- Voltijds
RIJKS® is de plek waar gasten binnen lopen voor een borrel aan de bar of op een casual manier genieten van gerechten van topkwaliteit. Onder leiding van Executive Chef Joris Bijdendijk ontving RIJKS® in 2016 een Michelinster voor de ‘keuken van de Lage Landen’, met de beste producten van Nederlandse bodem. RIJKS® denkt vooruit en werkt samen met lokale boeren en producenten om het beste uit elk product te halen met aandacht voor smaak én voor omgeving.Zodra je bij RIJKS aan het werk gaat, krijg je niet alleen een goed salaris, maar ook:
- Een vierdaagse werkweek wanneer je fulltime werkt;
- Een leuk en hecht team;
- Veel leuke feestjes en borrels;
- Veel doorgroeimogelijkheden;
- De mogelijkheid om jezelf flexibel in te plannen!
Werken bij RIJKS® is samen met je collega’s elke dag voor het hoogste doel gaan: onze gasten die ene unieke ervaring geven. En jij bent daarin een onmisbare schakel! Want om dit te bereiken werken we samen, leren we van elkaar en maken we elkaar beter. Bij RIJKS® kan je het beste uit jezelf én je vak halen.Jouw functieAls Chef de Partie bij RIJKS, Amsterdam werk je in de keuken van een luxe horecalocatie, waar je verantwoordelijk bent voor de bereiding van verfijnde gerechten binnen jouw toegewezen sectie. Je streeft naar perfectie in zowel smaak als presentatie en zorgt ervoor dat elk gerecht voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die onze gasten verwachten.Je werkt nauw samen met de sous-chef en chefkok om de continuïteit en efficiëntie in de keuken te waarborgen. Je bereidt gerechten volgens de vastgestelde recepten, maar krijgt ook de kans om je creativiteit in te zetten bij de ontwikkeling van nieuwe menu’s en presentaties. Je hebt een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat jouw werkstation altijd georganiseerd, schoon en hygiënisch is, in lijn met de strengste HACCP-normen.Met jouw ervaring in het luxe segment weet je precies hoe je de verwachtingen van veeleisende gasten kunt overtreffen. Je draagt bij aan een professionele en inspirerende werkomgeving waar passie voor culinaire perfectie centraal staatJouw ingrediënten
- Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en wilt graag werken in een high-end-restaurant;
- Je hebt 1 jaar ervaring als chef de partie;
- Je hebt kennis van de HACCP-regelgeving en bent bekend met de laatste foodtrends;
- Je vindt het leuk online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP te volgen in onze Vermaat academy;
- Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.
- Werken in een vast en hecht team met veel kennis in huis;
- Werken met premium producten op de meest unieke locaties;
- Een horecafunctie op sterrenniveau. High-end hospitality ten top!
- Solliciteren
- Intake
- Gesprek
- Aan de slag
Het spijt ons, maar deze recruiter accepteert geen sollicitaties uit het buitenland.