Restaurant Rust Wat in Blaricum krijgt een nieuw culinair hoofdstuk onder leiding van gerenommeerd topchef Sidney Schutte. Met trots introduceren wij binnenkort een geheel nieuw concept: Franse brasserie stijl, waar eenvoud, smaak en gastvrijheid centraal zullen staan. Herkenbaar en toegankelijk voor iedereen. Wij bouwen aan een plek waar gasten zich thuis voelen, geen sterrenniveau, maar wél met vakmanschap en liefde voor het product. Ter versterking van ons team zoeken wij enthousiaste collega’s in de keuken die deze culinaire reis met ons willen aangaan!Heb jij passie voor koken en droom je ervan om echte Franse klassiekers te bereiden? Bij Rust Wat krijg je de kans om samen met Sidney Schutte een brasserie neer te zetten waar puur genieten voorop staat.Solliciteer nu als Chef de Parti!Je zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden en bereidingen in de keuken zodat alle gerechten tijdig en goed verzorgd de keuken verlatenJe houdt de werkomgeving en keukenapparatuur schoon en zorgt dat bijzonderheden/mankementen worden gemeldJe beoordeelt de kwaliteit van de te gebruiken producten/ingrediënten op o.a. versheid en houdbaarheidJe geeft de hulpkracht(en) aanwijzingen en instructies zodat ook zij een bijdrage leveren aan het keukenprocesJe ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl) en bewaakt houdbaarheid en hygiëneJe ontvangt, controleert en slaat de bestellingen op zodra deze geleverd zijn. Ook doe je aan voorraadbeheer en controleer en verantwoord je de verbruikte hoeveelhedenJe levert inbreng voor de menu’s en ontwikkelt recepten. Ook bespreek je afwijkende menu’s voor partijenDit ben of heb jeMBO niveau 3 werk- en denkniveauAantoonbare kennis van de basis kooktechniekenKennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaartJe bent flexibel inzetbaar (weekenden en avonden inbegrepen)Dit is een functie waarin wij verwachten dat je zelf startend en kwaliteitsgericht bent ingesteld en natuurlijk met de wisselende werkdruk in de keuken om kunt gaan. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische smaakervaring hebben gehad.Dit krijg je van onsEen omgeving met heel veel gezellige collega’s en werken op een top locatieDe zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijfEen baan met veel flexibiliteit en diversiteit20% personeelskorting wanneer je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doenOntwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingenPensioen bij pensioenfonds PHenCVia Alléo stel je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden samen. Kies bijvoorbeeld voor een sportabonnement of andere leuke kortingen, helemaal passend bij jouw leven en wensen.Over Axivate HorecaWelkom bij Axivate Horeca Group, de organisatie achter enkele van de mooiste horecazaken in de Randstad en Utrecht. Denk aan iconische locaties zoals PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Iedere zaak heeft zijn eigen unieke identiteit, maar wat ze verbindt, is onze passie voor kwaliteit, gastvrijheid en het creëren van oprechte belevingen. Dit vind je ook terug in ons DNA. Bij Axivate horeca draait alles om een bijzondere ervaring, niet alleen voor onze gasten, maar ook voor jou als medewerker. We willen dat iedereen het beste uit zichzelf en anderen haalt – elke dag weer. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten graag terugkomen, dankzij de unieke sfeer, de heerlijke gerechten en onze persoonlijke, authentieke aanpak. Want bij Axivate horeca geloven we dat succes begint met jezelf zijn. Met meer dan 700 collega’s maken wij dagelijks het verschilEnthousiast? Solliciteer nu! Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures, kijk dan