Ben jij een gedreven kok die weet van aanpakken en het leuk vindt om niet alleen in de productiekeuken te werken, maar ook betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van ons cateringproces? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als zelfstandig werkend kok in onze productiekeuken werk je aan een breed scala van gerechten – van smaakvolle Indonesische specialiteiten tot klassieke Franse bereidingen. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende keukenconcepten en zorgt dat alles soepel verloopt!Samen met een team van ervaren koks – bereid je de mise-en-place voor onze restaurants, Ron Gastrobar Streetfood locaties, exclusieve cateringen én onze Ron Gastrobar At Home-boxen. Daarnaast speel je een actieve rol in het coördineren van de cateringvoorbereiding. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt, van de eerste voorbereiding tot de laatste verpakking.Ervaring in de keuken of een afgerond koksopleidingMinimaal 3 dagen per week beschikbaar – overdag en doordeweeks mogelijkIemand die snel kan werken en leergierig isWat bieden wij jou?5 weken vakantie per jaar o.b.v. een fulltime dienstverbandReiskostenvergoeding van €0,23 per km woon-werkverkeer50% personeelskorting in alle Ron Gastrobars (m.u.v. Streetfood)Toegang tot de Alleo-app voor kortingen op vitaliteit en mobiliteitMogelijkheid tot professionele ontwikkeling via trainingenLeuke personeelsfeestjes50% toeslag in tijd-voor-tijd voor gewerkte feestdagenExtra gewerkte uren worden geregistreerd als TVT (tijd-voor-tijd), en dienen als extra vrije tijd te worden opgenomenGratis parkeren – Amsterdam SloterdijkWat ga je doen?Verschillende gerechten bereiden volgens recepturenMise en placeOndersteunen van collega’s met inpakwerkzaamhedenMee naar cateringopdrachtenBewaken van kwaliteit en hygiëne