Zelfstandig werkend kok
Hotel Restaurant Bitter en Zoet B.V.
- Veenhuizen, Drenthe
- Contract
- Voltijds
Je bent als zelfstandig werkend kok onderdeel van ons keukenteam. Iedereen binnen het team heeft inbreng in wat er op het menu staat en waar we mooie ingrediënten vandaan kunnen halen.De keuken van Bitter en Zoet is 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur (voor de laatste bestelling). Werktijden worden in overleg bepaald. We streven naar een 4 daagse werkweek, zodat er ook tijd en energie is voor een leven naast je werk.
Extra gewerkte uren worden uitbetaald en we werken met een verlofbudget van 5 weken per jaar.Affiniteit met regionale, biologische producten, Slow Food en Dutch Cuisine.
Afgeronde opleiding tot zelfstandig werkend kok, liefst met ervaring.We verwachten een enthousiaste, creatieve en professionele medewerker met een flexibele, gastgerichte instelling.De functie is beschikbaar vanaf medio half augustus.
Werken in de Horeca.nl