Souschef
Vis aan Zee
- Egmond Aan Zee, Noord-Holland
- Vast
- Deeltijds
- Begeleiden koks in opleiding
- Beheren van de keukenvoorraad
- Inroosteren van het keukenpersoneel
- Toezicht houden op naleving van veiligheids- en hygiënevoorschriften in de keuken
- Monitoren van de kwaliteit van gerechten en bewaken van voortgang werkzaamheden in de keuken
- Aantoonbare ervaring in een professionele keuken, met mooie referenties
- Minimaal MBO3 werk- en denkniveau
- Koks- of gerelateerde horecaopleiding is geen vereiste, aantoonbare ervaring met goede referentie wel
- Leermeesterdiploma/HACCP-allergenen cursus voldaan is een pré
- Jij weet van aanpakken, bent een teamplayer (een motivator!) en je bent stressbestendig
- Jij bent ambitieus en gedisciplineerd
- Minimaal 1 seizoen beschikbaar, pré als je voor langere tijd iets zoekt
- Pré fulltime, parttime is bespreekbaar
deBanenSite