
Sous Chef
- IJmuiden, Noord-Holland
- Vast
- Voltijds
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende rol binnen de keuken in een soortgelijk bedrijf.
- Je bent bekend met het verzorgen en uitvoeren van banqueting partijen
- Jij beschikt over productkennis, ervaring met HACCP bent creatief en proactief.
- Jij bent bent bekent met menu engineering
- Jij bent culinair onderlegd en hebt oog voor detail en kunt strategische keuzes maken.
- Jij bent flexibel ingesteld zowel qua werktijden (deze bespreken we samen) en onverwachte situaties die zich in een hotel/restaurant voor kunnen doen.
- Je spreekt Nederlands en Engels
- Eigen vervoer is wenselijk, Ijmuiden is lastig te bereiken met openbaar vervoer.
- Bij ons krijg je een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont, met een maximum van € 10,71 per dag.
- Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.
- Leergierig? Daarvoor bieden wij trainingen van het Leonardo Development Lab!
- Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!
- Voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? Dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via FiscFree!
- Nachtje weg? Als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!
- Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'Weet Waar je Werkt' ervaring.
Laat het ons weten als jij ons team wil komen versterken en solliciteer nu! Vragen? Neem contact op met onze recruitment afdeling: (klik op de solliciteer button)
Hotelprofessionals