Chef de rang | MAES

Van Oys

  • Eijsden, Limburg
  • Vast
  • Voltijds
  • 23 dagen geleden
Wie zoeken we:o Je hebt succesvol een opleiding afgerond in de richting horeca, minimaal mbo-niveau 3;o Je hebt kennis van of interesse in lokale en seizoensgebonden producten;o Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, daarnaast spreek je minimaal nog Frans en/of Duits; bij voorkeur beide. Elke andere taal is een pré;o Je bent in het bezit van een SVH-diploma, sociale hygiëne is een pré;o Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een positieve, verzorgde uitstraling;o Je hebt ervaring in soortgelijke bedrijven;o Je bent een duizendpoot en bestand tegen een hoge werkdruk en stress;o Je bezit over een proactieve houding en bent in staat om te multitasken en prioriteiten te stellen;o Je toont een benaderbare houding ten opzichte van medewerkers en hebt een verzorgd voorkomen;o Je kent de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo en HACCP;o Je beschikt over een sterk empathisch vermogen en professionele communicatieve vaardigheden;o Je bent in staat om als teamplayer te fungeren, maar schuwt ook niet om zelfstandig verantwoordelijkheid te nemen;o Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en hebt oog voor de kleine details;o Je bent in staat om telkens de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en je streeft naar de perfecte service;o Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen, alsook om collega´s te motiveren en begeleiden;o Je hebt een flexibele instelling en hebt er geen moeite mee te presteren onder druk.Wat bieden we jou:o Een vierdaagse werkweek, zodat je genoeg tijd overhoudt voor je sociale leven;o Voor deze uitdagende functie stellen wij een mooi loonpakket samen, bestaande uit een competitief salaris en onderscheidende secundaire voorwaarden;o Deel uitmaken van een team van professionals, waar groei een belangrijke waarde is op basis van het ‘Own Your Succes’ – principe;Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract, waarbij ‘long-term commitment’ beloond wordtDe Van Oys-Family wordt getypeerd door:Toewijding | verantwoordelijkheidsgevoel | ‘out of the box’ |onberispelijke uitstraling met een grote glimlach | wilskracht en doorzettingsvermogen | verwachtingen overtreffen | oprechte aandacht voor de gast | ‘gaat niet, bestaat niet’ mentaliteit | exceptionele service | geen negen-tot-vijf-mentaliteit | oog voor detailUurroosterFlexibel (inclusief avonden, weekenden en feestdagen)Startdatum01/09/2025Wat verwachten we van je:o Je rol omvat een scala aan taken; geen dag zal hetzelfde zijn;o Je bent medeverantwoordelijk voor de mise en place;o Je bent medeverantwoordelijke voor lunch en diner in ons restaurant Maes en eveneens voor onze internationale hotelbar;o Je werkt samen met de overige afdelingen aan de uitzonderlijke service die we bieden aan zowel zakelijke als leisure gasten;o Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;o Je bent medeverantwoordelijk voor het schoonhouden van het restaurant, de hotelbar en de werkruimte;o Je bent medeverantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de service;o Je draagt zorg voor de apparatuur en inrichting.

Hotelprofessionals