
Lunch Chef (in Dutch)
- Amstelveen, Noord-Holland
- Vrijwilliger
- Deeltijds
- Wekelijks lunchmenu's plannen en beheren voor 30-35 collega's, inclusief brood, salades, soepen en een warm gerecht - altijd met als doel te verrassen en te verwennen.
- Verantwoordelijkheid nemen voor de inkoop van ingrediënten binnen een vastgesteld weekbudget.
- Duurzaamheid meenemen in alle aspecten van menuplanning en inkoop, met de focus op seizoensgebonden, lokale producten en verantwoorde leveranciers.
- Voorraad georganiseerd en actueel houden, en verspilling zoveel mogelijk beperken.
- Onze kantoor-keuken tot leven brengen - hij is volledig uitgerust.
- Dagelijks het lunchbuffet opzetten en coördineren van 11:30 tot 13:00.
- Het team op de hoogte houden van lunchupdates of wijzigingen, zoals vrije dagen, aanpassingen in het menu of speciale gelegenheden.
- De keuken schoonhouden en essentiële benodigdheden aanvullen, zoals het reinigen van het koffiezetapparaat.
- Af en toe speciale lunches bereiden (bijvoorbeeld voor teammeetings of evenementen), wanneer mogelijk.
- Je bent beschikbaar voor vier dagen per week, bij voorkeur van maandag tot en met donderdag. Werkstudenten zijn welkom!
- (Ben je minder dagen beschikbaar? Solliciteer dan vooral alsnog - dinsdag is wel een vereiste.)
- Je bent flexibel in je werktijden, met uitzondering van de vaste lunchservice (10:00-14:00)
- Je hebt relevante ervaring in de horeca of foodservice - je weet je weg in de keuken en kunt efficiënt organiseren
- Je vindt het leuk om een vaste, gewaardeerde kracht in een team te zijn en krijgt energie van contact met collega's - eten brengt mensen tenslotte samen
- Je houdt van het bereiden van gevarieerde, verse en gezonde maaltijden
- Je geeft om duurzaamheid en het minimaliseren van voedselverspilling
- Je werkt proactief samen met leveranciers
- Je blijft rustig onder druk - sommige dagen zijn drukker dan andere
- Je communiceert met empathie en professionaliteit.