Wij zijn op zoek naar een ervaren en gestructureerde Chef die zijn sporen in de keuken al verdiend heeft én klaar is om het verschil te maken in de unieke productiekeuken van Ron Gastrobar!Ben jij iemand die niet alleen uitblinkt in koken, maar ook overzicht houdt, het team aanstuurt en plezier haalt uit het bouwen aan processen en structuur? Dan is deze rol je op het lijf geschreven.Over de functieAls Chef in de productiekeuken werk je nauw samen met Frank – een ervaren kracht binnen de Ron Gastrobar Groep. Samen sturen jullie het keukenteam aan en zorgen jullie voor een optimaal productieproces. Jouw team verzorgt de voorbereiding voor de Ron Gastrobar restaurants, streetfoodconcepten, exclusieve evenementen én de populaire At Home-boxen.Je schakelt soepel tussen verschillende keukenstijlen – van klassieke Franse sauzen tot kruidige Indonesische rendang – en houdt daarbij altijd het overzicht, het tempo én de teamspirit vast.Wat ga je doen?Dagelijkse aansturing van de productiekeuken, samen met FrankMotiveren en coachen van het keukenteamBewaken van de kwaliteit, recepturen en hygiëneVoorbereiding (mise-en-place) voor restaurants, events en boxenCoördineren van het complete cateringproces – van productie tot verpakkingWerken aan rust, ritme en structuur in de keukenMinimaal 3 jaar ervaring als souschef of sterke chef de partieJe bent een natuurlijke leider, gestructureerd en stressbestendigJe voelt je thuis in verschillende keukenstijlen en productie-omgevingenJe bent flexibel, leergierig en een teamplayerMinimaal 4 dagen per week beschikbaar – werktijden zijn bespreekbaarWat mag je verwachten?Salaris tussen de €3.200 en €4.000 per maand5 weken vakantie o.b.v. een fulltime dienstverbandReiskostenvergoeding (€0,23 per km)50% personeelskorting in alle Ron Gastrobars (m.u.v. Streetfood)Toegang tot de Alleo-app (kortingen op o.a. vitaliteit en mobiliteit)Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via trainingenGezellige personeelsfeestjes & after-work borrelsTijd-voor-tijd voor gewerkte feestdagen (50% toeslag)Extra gewerkte uren worden geregistreerd als tijd-voor-tijd (TVT)Gratis parkeren bij de locatie in Amsterdam SloterdijkToe aan een nieuwe stap in jouw culinaire carrière? Solliciteer dan via The Hospitality Recruiters en kom in contact met de Ron Gastrobar Groep – een werkgever met visie, sfeer én kansen voor de lange termijn.