Sommelier | Ciel Bleu Restaurant
Hotel Okura Amsterdam
- Amsterdam, Noord-Holland
- Vast
- Voltijds
- Gasten adviseren over wijnarrangementen en wijnen;
- Het schenken van bijpassende wijnen en het actief verkopen van wijnen;
- Toezien op een correcte opslag en conditie van de wijnen;
- Introduceren en begeleiden van nieuwe teamleden;
- Aansturen, trainen en motiveren van het team en operationeel personeel;
- Coördineren van de timing van de service en het waarborgen van een soepele samenwerking tussen keuken en bediening;
- Proactief contact onderhouden met gasten en zorgen voor de juiste afhandeling van opmerkingen of klachten;
- Mede verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de wijnkaart;
- Zorgen voor naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsnormen, waaronder de standaarden van The Leading Hotels of the World (LHW).
- Contract: 1 jaar, met uitzicht op verlenging – we willen graag dat je blijft!
- Salaris: Volgens schaalgroep VI van de horeca-CAO.
- Bonus: 1 week extra salaris bij behalen van het begrote GOP én succesvolle beoordeling.
- 8% vakantiegeld (pro rato);
- 25 vakantiedagen per jaar (pro rato);
- Compensatie voor nationale feestdagen;
- Pensioenregeling Horeca & Catering, inclusief nabestaandenpensioen;
- Aantrekkelijke family & friends rates op hotelovernachtingen;
- Jaarlijks 1x 50% personeelskorting in een van onze restaurants;
- 20% personeelskorting in onze restaurants;
- Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
- Opleidingsbudget van €1.000 per jaar;
- Na je proeftijd: een gratis overnachting met ontbijt voor 2 personen, zodat je het hotel zelf kunt ervaren als gast.
- Ervaring in een soortgelijke functie binnen een luxe hotel en/of restaurant;
- Uitstekende kennis van wijn, bij voorkeur onderbouwd met een wijncertificering (zoals WSET);
- Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
- Sterke communicatieve vaardigheden, leiderschap en teamgeest;
- Flexibiliteit, oog voor detail en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
Hotelprofessionals