ECLECT is een nieuw label in de hotelsector met een heldere missie: kleinschalige hotels in hun kracht zetten door hun unieke karakter te benadrukken. Samenwerken is onze kracht, en met een ambitieus team bouwen we aan een eclectische mix van inspirerende hotels, waar een optimale gastbeleving en maximale rentabiliteit centraal staan.Onze hotels – zoals Landgoed Altenbroek en Hotel Blanckthys in België en Hotel Kint in Nederland – zijn stuk voor stuk unieke bestemmingen met een sterke focus op gastvrijheid en kwaliteit.In verband met expansie in het zuiden, zijn we op zoek naar een Head Chef / Chef Kok die de keuken naar een nóg hoger niveau tilt. Ben jij een gedreven culinair leider met passie voor lokale producten en verfijnde presentatie?Wat ga je doen?Leidinggeven aan het keukenteam (Chef de Partie’s, commis, keukenhulp)Ontwikkelen en samenstellen van menu’s voor restaurant, evenementen en groepsbookingsWaarborgen van food- & veiligheidsnormen (HACCP) en keukenproceduresInkoop- en voorraadbeheer, inclusief contact met lokale leveranciers en producentenTraining en coaching van medewerkers: van mise-en-place tot gastgerichte presentatieBudgetbewaking en kostenbeheersing zonder concessies te doen aan kwaliteitWie ben jij?Aantoonbare ervaring als kok, waarvan minimaal 2 jaar in een leidinggevende rolCreatief, met oog voor seizoensgebonden ingrediënten en lokale smakenGepassioneerd door fine dining, events en ontbijtSterk organisatorisch vermogen en financieel inzichtAantoonbare ervaring met HACCP en keukenmanagementCommunicatief vaardig in NederlandsPassie voor hospitality en teamontwikkelingWat bieden wij?Een unieke werkplek in een stijlvol hotelEen enthousiast, professioneel keukenteam en korte lijnen met managementMarktconform salaris & vakantiegeldFlexibele werktijden met een prettige en gezellige werksfeerKorting bij de bedrijven binnen onze hotelgroepBen je enthousiast geworden naar het lezen van deze rol? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet.